Over ons | Top 1 Professioneel payrollbedrijf vinden?

Photo_people_small

Over ons

IMG-20200510-WA0027

 

 

Een klein en hecht team dat ondersteunt wordt door de laatste cloud-gedreven technologie. Zo kunnen we overal en altijd u van dienst zijn op een manier waarop wij ook zelf geholpen zouden willen worden. Doen we wat we beloven en proberen we altijd vanuit onze filosofie van ‘do good’ van waarde te zijn.

Picture 1 Adrie Onze oprichter en directeur. Een man met een groot hart voor mensen en hun talenten. Juist ook voor hen die moeilijker meekomen op de arbeidsmarkt. In zijn vrije tijd fervent paardenmenner. De leidsels zijn een herkenbaar symbool om hem te karakteriseren. Hij delegeert namelijk makkelijk werkzaamheden en verantwoordelijken om binnen grenzen (van de teugels) je verantwoordelijkheid te kunnen nemen. Zo groeien en bloeien zijn mensen en daarmee de organisatie. Marco Gezien zijn lengte is het heel logisch dat hij de ruggengraat vormt van alle processen binnen Moofpeople. Vanuit een helder overzicht worden de dagelijkse werkzaamheden minutieus georganiseerd en uitgevoerd. Zonder omkijken. En als we dan een keer omkijken is het meer omhoog kijken waar Marco is. Erik

De man die net zo makkelijk thuis is in de wondere wereld van websites als de taaie complexiteit van wet- en regelgeving op het gebied van werk en inkomen. Altijd bereikbaar en altijd bereid om vragen te beantwoorden. Een unieke combinatie waardoor elke werkgever met een gerust hart zijn dagelijkse sores rondom werkgeverschap uit handen durft te geven.

Iris Omdat Moofpeople in de coronatijd ook de wind in de zeilen had, is Iris de logische nieuwe toevoeging aan Moofpeople. Liefhebster van water en wind. Graag onderweg met boot en zeilen. Met haar bouwkundige ervaring bouwt ze aan het fundament van elke payroll medewerker door vakkundig voor alle nieuwe medewerkers de personeels en arbeidscontracten te organiseren.