moof-jongen smartphone

TripleA: duurzaam werkgeverschap

Duurzaam werkgeverschap gaat over hoe het beste om te gaan met je medewerkers. Niet vanuit van te voren bedachte aannames, maar vanuit het DNA en de cultuur van je organisatie zodat we de tevredenheid kunnen garanderen. Tevreden werknemers zijn tenslotte de basis onder elke succesvolle organisatie. Het verschil tussen winst en verlies! Vier pijlers leggen daarvoor het fundament. Samen vormen ze de kracht van de vijfde pijler; het werkgeversmerk.

 

Vier pijlers leggen daarvoor het fundament. Samen vormen ze de kracht van de vijfde pijler; het werkgeversmerk.

Picture 1

Next step

Neem eens vrijblijvend contact met ons op om samen te kijken naar de kracht van je werkgeversmerk.>>

Picture 1

Triple A aanpak

moof-jongen tags

Duurzaam werkgeverschap begint dus vandaag. Niet alleen moeten alle gewone zaken vandaag al ongewoon goed geregeld zijn, er is ook de uitdaging om samen te werken aan de organisatie van morgen. Waar wil uw organisatie zijn over 2 of 5 jaar. Wat gaat er veranderen. Wat betekent dat voor de organisatie, zijn mensen, de taken, de talenten en hun skills. Langs een aantal scenario’s schetsen we routes vanuit een heldere startsituatie. Die routes geven richting en inhoud aan de ambitie. Vervolgens is het in actie komen. Met de medewerkers, toeleveranciers en specialisten gaan doen. Aanpakken, bijscholen, ombouwen etc.

Picture 1

Next step

Samen de nationale of internationale horizon van het arbeidslandschap verkennen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. >>